Logo der Website
Verderben 22
Gelato Day und Gelato bei Primavera-Veranstaltungen

March 24 EUROPEAN ARTISANAL GELATO DAY WITH THE 12TH EDITION OF GELATO DAY AND THE 36TH OF GELATO A PRIMAVERA OFFICIALLY LAUNCHES THE 2024 ARTISANAL GELATO SEASON AMIDST TASTE, CULTURE, AND SOLIDARITY, NUMEROUS INITIATIVES WILL ANIMATE ITALIAN AND EUROPEAN CITIES THROUGHOUT THE YEAR: A PACKED SCHEDULE OF EVENTS PRESENTED YESTERDAY EVENING AT THE CHAMBER OF []

Verderben 22
Die Veranstaltungen 2024 von Gelato Day und Gelato a Primavera

24 MARZO GIORNATA EUROPEA DEL GELATO ARTIGIANALE CON LA 12° EDIZIONE DEL GELATO DAY E LA 36° DI GELATO A PRIMAVERA AL VIA UFFICIALMENTE LA STAGIONE 2024 DEL GELATO ARTIGIANALE TRA GUSTO, CULTURA E SOLIDARIETÀ, NUMEROSE INIZIATIVE ANIMERANNO PER TUTTO L’ANNO LE CITTÀ ITALIANE ED EUROPEE: UN FITTO CALENDARIO DI EVENTI PRESENTATI IERI SERA ALLA []

Febr 29
Die Neuigkeiten der 12. Ausgabe des Gelato Day

PRESTIGIOUS COLLABORATIONS AND THE RETURN OF THE CONTEST THAT TESTS THE CREATIVITY OF GELATO MASTERS FROM ALL OVER EUROPE: THE PREPARATIONS FOR THE TWELFTH EDITION OF THE EUROPEAN ARTISANAL GELATO DAY ARE UNDERWAY, WHICH ON MARCH 24 WILL CELEBRATE IN ITALIAN AND EUROPEAN CITIES (AND BEYOND) ONE OF THE MOST LOVED GASTRONOMIC PRODUCTS IN THE []

Febr 28
Was gibt es Neues bei der 12. Ausgabe des Gelato Day?

PRESTIGIOSE COLLABORAZIONI E IL RITORNO DEL CONCORSO CHE METTE ALLA PROVA LA CREATIVITÀ DEI MAESTRI DEL GELATO DI TUTTA EUROPA: FERVONO I PREPARATIVI DELLA DODICESIMA EDIZIONE DELLA GIORNATA EUROPEA DEL GELATO ARTIGIANALE, CHE IL 24 MARZO CELEBRERÀ NELLE CITTÀ ITALIANE ED EUROPEE (E NON SOLO) UNO DEI PRODOTTI GASTRONOMICI PIÙ AMATI AL MONDO. Milano, 28 []

Jan 16
Handwerklich hergestelltes Speiseeis übersteigt in Europa zum ersten Mal die Marke von 10 Millionen Euro. Gelato Day präsentiert sich auf der Sigep 2024, zwischen Wachstum, Innovation und Kreativität

Al via il countdown per la dodicesima edizione della Giornata Europea del gelato artigianale, che il 24 marzo di ogni anno celebra uno dei prodotti più amati di sempre, in grado di muovere un giro d’affari in forte crescita e di sostenere le filiere d’eccellenza italiane anche nel vecchio continente. A Sigep la presentazione della []

Jan 16
Das handwerklich hergestellte Eis übersteigt zum ersten Mal in Europa die Marke von 10 Milliarden Euro. Der Gelato Day präsentiert sich auf der Sigep 2024 inmitten von Rekordwachstum, Innovation und Kreativität

Countdown stars for the Twelfth Edition of the European Artisanal Gelato Day, which celebrates one of the most loved products of all time on March 24th every year, capable of generating a strong and growing business and supporting italian excellence in the Old Continent. At Sigep, the presentation of the next edition, the “Gelato d'Autore” []